12 de abril de 2010

Exàmen Certificat

Aquest cap de setmana en el Pavelló de Sant Feliu de Codines s'han presentat a l'examen de Certificat les dues úniques patinadores que teniem en aquesta categoria. Elles eren la Laia Garcia (Certificat Gran) i la Gemma Martinez (Certificat Petites).

Ambdues van aprovar l'examen desprès que les dues ens fessin patir i de valent.
A la Laia no li va anar gairebé l'entrenament, la qual cosa, va posar molt nerviosos als assistents que ens vàrem apropar per animar a les dues patinadores. No obstant i tot així, va demostrar que a la pista és una gran patinadora. Va haver de repetir la pirueta combinada cosa que ens va posar els pèls de punta salvant la saltada d'una manera molt especial. Bé, finalment desprès de patir tant APROVADA. Ja la tenim a Categoria B CADET i li agradaria fer Show com la nostra entrenadora la Sara Millan que les va acompanyar a l'exàmen. Tots estavem molt contents i emocionats i es repetien abraçades i petons per part de tots:



En canvi la Gemma va fer un entrenament de pel.lícula, no va fallar res durant els entrenaments. En començar el disc es va posar molt nerviosa i va començar fallant tant el Turen com els 3 Rippers però va saber sobreposar-se i les coses més difícils l'Axel i la Baixa les va fer perfectes la qual cosa li va donar confiança. Finalment va repetir els dos salts i ja la tenim a Categoria ALEVINA i competirà aquest any al Campionat de Barcelona juntament amb els altres alevines que ja hi tenim (recordem que ara en aquesta categoria tenim 5 patinadores i 1 patinador).

Enhorabona a les dues.!!