23 de noviembre de 2009

Mundial 2009 Freiburg - Cat.SENIOR

Durant més d'una setmana em estat sense un dels entrenadors del nostre equip tècnic en Carles Gasset doncs el passat 14 de novembre s'en va anar a Freiburg (Alemanya) on s'havia de celebrar el Mundial de patinatge categoria SÈNIOR. Recordem que en Carles Gasset es va classificar desprès d'aconseguir dues medalles d'or en lliure i combinada en l'europeu.

Finalment en Carles s'ha tornat amb una medalla de plata (2ª plaça en combinada). Enhorabona Carles!.

En aquesta ocasió en Carles no s'ho esperava i bastants patinadors del nostre Club van anar a rebre'l a l'aeroport on, a més, li esperava una sorpresa. Un equip de televisió de TV3 l'esperava per poder fer-li una entrevista a aquest gran campió que tenim en el nostre Club. La noticia d'aquesta entrevista va ser emessa per TV3 en el telenoticies d'ahir migdia i durant en el canal de noticies del C33 en continuo fins a les 12 de la nit.

La iniciativa de trucar a TV3 va ser de la nostra presidenta (la Mati, com tots la coneixem) que va voler premiar així l'esforç tan individual d'en Carles envers ell com el de tot l'Equip Tècnic actual que tenim a Parets que actualment està format per 4 entrenadors.


A continuació us adjuntem algunes de les fotografies d'aquesta rebuda tan efusiva.

http://picasaweb.google.es/judithp741/CarlesGassetMundialFreiburg09Aeroport?authkey=Gv1sRgCL71nNf7up-8-wE&feat=directlink